Sofatul in anii de inceput si cateva recomandari

Dupa cum bine se stie firmele de inchirieri auto nu permit ca soferul ce doreste masina sa aiba o experienta in sofat de sub un an. Este o masura de decenta in a considera ca cel de la volan stapaneste bine cunostintele si detine si control total la partea de experienta a sofatului. Insa o alta provocare va fi aceea de a va acomoda cu un altfel de autoturism. Nu degeaba se spune ca trebuie sa cunoasteti masina inainte sa o conduceti.

Am adunat cateva sfaturi pe care dorim sa vi le impartasim cu privire la acomodarea cu o noua masina. Inainte de a inchiria ar fi bine sa cititi randurile ce urmeaza:

  1. Nu fortati masina

Poate ca pare tentant sa fortati masina pana la limita sa. Pare destul de incitant sa conduceti cu maxima viteza. Insa este de preferat sa nu faceti asta. Orice masina are particularitatile sale, de la taria directiei si pana la sensibilitatea franelor. Nu va fi la fel ca si la masina de acasa sau o alta pe care ati condus-o. Pentru a va adapta la un alt stil se necesita timp in primul rand si experienta.

De preferat ca mai intai de toate sa se observe care este comportamentul masinii la anumite comenzi, iar stilul de sofat sa fie de prudenta. Adaptarea este necesara, astfel ca pe masura ce se acumuleaza si kilometri parcursi cu o anumita masina se poate spune ca stapaniti maniera in care masina merge in favoarea stilului dumneavoastra.

  1. Cand nu este bun propriu, atentia este mai sporita

Sa nu ne gandim neaparat la implicatiile financiare, ci mai presus de orice la siguranta dumneavoastra. O masina inchiriata este un bun care nu va apartine, astfel ca tinand cont de acest lucru maniera de a o folosi ar trebui sa fie cea corecta. Preferati sa urmati totul ca la carte cand va asezati pe locul soferului: reglati scaunului, oglinzile, puneti centura si setati totul pentru confortul sofatului.

  1. Sunteti prea obosit? Cereti ajutorul unui sofer profesionist

Pentru cei care considera ca serviciul de tip rent a car cu sofer disponibil inseamna de fapt un moft se  pare ca realitatea inca nu le-a confirmat acest gen de nevoie. Oboseala este de fapt un pericol, nu doar o stare ce atrage dupa sine nevoia de odihna. Exista atat de multe riscuri in trafic, incat sa preferati sa conduceti cand nu sunteti in cea mai buna forma inseamna din start asumarea unui accident.

Soferul profesionist este cel care nu are nevoie de ghid, ci doar de adresa destinatiei. Chiar daca in tot acest timp veti fi doar pasager si nu veti dormi, faptul ca nu depuneti efortul de a va concentra la drum inseamna mult. Mai ales dupa un zbor lung, preferati serviciul nostru de transferuri, cu preturi avantajoase. Oferta noastra este ® aici.

  1. Incepator sau nu, asigurati-va la drum cu un al doilea sofer

Daca ideea de a inchiria o masina cu tot cu sofer nu este pe placul dumneavoastra atunci ar fi bine sa dispuneti de o a doua persoana sofer. Aceasta trebuie stipulata in contract. Cum fiecare agentie de rent a car are propria politica, trebuie sa va interesati cine mai poate conduce masina pe care ati inchriat-o si in ce conditii. Mai ales la un drum lung, trebuie sa aveti un plan secundar, pentru orice eventualitate.

Consideram ca trebuie sa existe precuatie si corectitudine de ambele parti pentru a colabora in mod placut. Asadar va recomandam sa va informati despre toate conditiile de inchiriere inainte de a face acest pas. Consultati pagina noastra oficiala pentru detalii.